(+45) 23 92 88 18 info@konditorgaarden.dk

Begivenheder

Bordbestilling kan ske på tlf. 2392 8818 eller via. mail. info@konditorgaarden.dk

DansereOgKonditor

Søndag den 4. December afholdes der Julemarked i Pederstrup, Byen vil summe af aktiviteter, Loen og Hestestalden vil være åben for Æbleskiver og Gløgg, Tombola, Salgsboder, Folkedanser, og Musik.

Konditorgården vil stå i Hestestalden og skrive Honninghjerter, og salg af julebag, samt vi har vores hus kunstner ved vores side, hun har tryllet de flotteste flet stjerner.

På Konditorgården vil der være salg af Pølser og Flæskesteg sandwich fra grillen, teltet er varmet op, og der julehygges med pyntning af småkager. Der vil være salg af vores populærere varme chokolader, vores hjemmelavet Gløgg og Vafler med kanel og flødeskum. Samt julebag.

Ballerup Museum vil være åbent og der Julehygges i Skolestuen, den gamle købmandsbutik vil være åben.

 

31. oktober 2022 – Vores konditor har lavet nogle nye kager.

  • Vores dygtige konditor har igen tryllet nogle lækre og smagsfulde kager på vores menukort, de nye kager er.- Lime/Lakrids – limefromage, lakrids fromage, bund m/marcipan og mandler.- Whisky Bombe – Whisky, Saltkaramel og chokoladefromage, på en bund af valnød og Chokolade- Kirsebær Drøm
    Vanilje, Kirsebærcheesecake, med portvin på Kiksebund.- Pistacie Medaljon
    Pistacie, Ganache, Hindbærsylt.- Florentiner
    Nøddebunde, Smørcreme-Trøffel Bombe
    Kransekage, Trøffelcreme
Vores konditor har udviklet nogle nye Varm chokolader.

Varm chokolade med myntesmag.
Varm chokolade med Bailey

 

Nyhed på Konditorgården

Vi har udvidet vores menukort med, Stjerneskud.

Består af Hvidvins dampet skrubbefilet, Fiskefilet, Laks, samt håndpillede rejer, serveres på hvidt brød, med smørkogte grønne asparges, røde kaviar, og hjemmelavet dressing.

Kr. 145,-

 

Så er det tid til at booke bord til vores Julebuffet.Fra den 18. November afholder vi vores julebuffet, hver Fredag og Lørdag frem til den 23. december.
Vi har sammensat en lækker buffet med mange af julens frokost lækkerier, og selvfølgelig traditionen tro vores hjemmelavet ris ala mande med hjemme lavet kirsebærsovs (Den med portvin)
På menuen kan bla. nævnes.
Forskellige sild, Laks, Fiskefilet, Æg og Rejer, Hønsesalat, Lun Ribbensteg, Lun Leverpostej, Lune Frokost frikadeller, Tarteletter, Lune Mørbradbøffer, Lun Jule Medister, Kyllingelår, og meget andet.
Ændring i menu kan forefindes.Pris pr. person kr. 245,00 børn under 11 år kr. 165,00 – *Børn “under 3 år gratis”*Det er en nødvendighed at bestille bord, hvilket kan gøres på tlf. 2392 8818 eller via vores hjemmeside. www.konditorgaarden.dk/bordbestilling
www.konditorgaarden.dk/bordbestilling vil vi løbende opdaterer antal ledige pladser på udvalgte dage.

HONNINGHJERTER OG JULEBAG

Fra medio November starter vi op på vores salg af vores julebag, Honninghjerter med navn, samt mange andre lækkerier.

Vores meget populærere honninghjerter med en personlig hilsen, eller navn, kan allerede nu forudbestilles, til afhentning fra medio November, alt du skal gøre er at enten ringe til os eller sende en mail med de navne/hilsen du vil have skrevet.
Pris pr. stk. incl. navn kr. 25,00
Bestil her

 

Med venlig hilsen
Kate og Rene
Konditorgården
Pederstrupvej 73-75
2750 Ballerup
Bordbestilling

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.